Roder HTS Structures

Dvorane v športne namene

VEČNAMENSKE DVORANE V ŠPORTNE NAMENE podjetja RÖDER HTS HÖCKER zajemajo asortiment začasnih in trajnih modularnih gradbenih rešitev za mobilne športne dvorane, ki omogočajo izvajanje številnih športnih dejavnosti, ne glede na letni čas.

Dvorane so na voljo v neomejeni dolžini in v prostostoječih višinah: 10 m, 15 m, 18 m, 20 m, 25 m, 30 m, 37 m in 40 m – za lažjo orientacijo pa so standardne velikosti dvoran razdeljene v majhne, srednje in velike dvorane v športne namene.  Ob standardnih velikostih lahko dvorane v športne namene izdelamo tako, da natančno ustrezajo uporabi v športne namene stranke. Posebnost so obremenitve zaradi vetra in snega na mestu uporabe, ki morajo ustrezati predpisom lokalne gradbene inšpekcije, ali morajo izpolnjevati posebne širine in dolžine s spremenljivo višino kapi ali slemena, da bi izpolnile predpise o prostorskih potrebah večine športnih panog.

Dvorane v športne namene so na voljo z dvema različnima pokritjema streh; stranke lahko izbirajo med napetim, enoplastnim  standardnim sistemom iz platna in napihljivim, energijsko učinkovitim sistemom THERMO.   Oba sistema streh sta izdelana iz robustnega in zelo trajnega industrijskega PVC-ja, ki  je zaradi prosojne arhitektonske strešne membrane prehoden za naravno svetlobo, zaradi česar se zmanjšajo stroški tekočega osvetljevanja in tudi stroški za osvetljevanje podnevi.

Dvorane v športne namene so na voljo s celo vrsto možnosti za neizolirane in v celoti izolirane obloge sten, na voljo pa je številna dodatna oprema, kot npr. vhodna vrata za osebje in vozila, notranje ločilne stene, sistemi za osvetljevanje za optimalno osvetlitev v povezavi z naravno lučjo, gretje, ventilacija in klimatska naprava.

V primerjavi z običajnimi načini gradnje imajo modularne dvorane v športne namene podjetja RÖDER HTS HÖCKER številne prednosti, ki jih ne smete prezreti. Sem sodijo občutni prihranki stroškov z zagotovljenimi skupnimi fiksnimi stroški za projekte, kratek čas proizvodnje in namestitve. Poleg tega lahko naše športne dvorane, v primerjavi z običajnimi dvoranami, v celoti demontirate, jih znova prodate, preoblikujete, razširite, uskladiščite in jih v številne druge namene ponovno uporabite pozneje.

Z izrednim razponom uporabnosti 20 let in več, so dvorane v športne namene dobra dolgoročna naložba. Prihranite čas in zmanjšajte svoje izdatke za športne dvorane z inovativnimi, predhodno izdelanimi dvoranami v športne namene podjetja RÖDER HTS HÖCKER.

Storite naslednji korak in s svojimi zahtevami kontaktirajte z nami še danes.