Roder HTS Structures

Industrijski objekti

Industrijski objekti in začasna skladišča RÖDER HTS HÖCKER omogočajo strankam nepremagljivo kakovost in dobro ceno brez izgub kakovosti ali omejitev v trajnosti v primerjavi s tradicionalnimi konstrukcijskimi metodami.

Industrijski objekti so na voljo v različnih prostostoječih širinah od 5,00 m – 30,00 m, z višino kapi 3,50 m – 6,20 m (večje širine in višine kapi, vključno z večjo nosilnostjo in obremenitvijo s snegom so na voljo na zahtevo).

Ta asortiment trajnih konstrukcij, ki jih lahko kljub temu v celoti demontirate, ponuja končnemu uporabniku in izposojevalcu takojšnjo prostorsko rešitev za številne industrijske in posebne namene uporabe. Sem sodijo med drugim odprema, logistika, trgovina na drobno, razstave, proizvodnja, avtomobilska industrija, prodajni prostori, vojska, zračni promet, ladijski promet in prosti čas.

Tako, kot tradicionalne trajne zgradbe, se lahko tudi industrijski objekti podjetja RÖDER HTS HÖCKER sestavljajo tako, da ustrezajo specifičnim zahtevam glede nosilnosti in obremenitve s snegom na kraju postavitve. V nasprotju z običajnimi metodami omogočajo naši inovativni sistemi šotorov številne prednosti. Hitro so sestavljeni in jih zlahka razširite,  jih za menjavo kraja postavitve  pa jih lahko demontirate z minimalnimi motnjami poteka obratovanja in neverjetno hitro.

Pester asortiment industrijskih objektov podjetja RÖDER HTS HÖCKER je na voljo v naslednjih kategorijah izdelkov: WS SERIJA, PREKRITJE S PONAVAMI, NEIZOLIRANI, TOPLOTNO IZOLIRANI IN serija z JEKLENO STREHO.

Trajne zgradbe so na voljo treh različnih možnostih prekritja: enoplastna, toploto napolnjena (energijsko učinkovita) in strešne plošče iz kompozitne snovi (visoka U vrednost). K možnostim za stranske stene sodijo mehek PVC, sistem trapezne pločevine,  stene iz kompozitnih snovi debeline 40 mm, 60 mm, 80 mm in 100 mm ter steklene fasade.

Poleg tega je za vse trajne zgradbe na voljo pestra dodatna oprema, vključno z vrati za osebje, drsnimi vrati, osvetlitvijo, razdelilnikom elektrike, klimatsko napravo in še mnogo več.

Storite naslednji korak in s svojimi zahtevami kontaktirajte z nami še danes.