Roder HTS Structures

Mali prireditveni šotori RÖDER HTS (PZ)

Sistem malih prireditvenih šotorov podjetja RÖDER HTS se je razvil v eno najbolj priljubljenih zvrsti glede oblike šotorov za zabave na svetu pri vodilnih podjetjih za izposojo šotorov in organizacij za prirejanje zabav.  Občudovanja vreden uspeh sistema šotorov za zabave izhaja iz številnih inovativnih in za uporabo prijaznih lastnosti oblike, ki so na voljo v celotni ponudbi.

K tem lastnostim oblike sodijo med drugim v celoti izmenljivi sestavni deli, ki se lahko uporabljajo za vse različne možnosti oblike znotraj sistema šotorov za zabavo. Funkcionalna združljivost sestavnih delov omogoča uporabniku preprosto ravnanje, preprosto skladiščenje, preprost transport in hitro montažo, vse to pa prispeva k temu, da sistem šotorov za zabavo podjetja  RÖDER HTS prednjači pri vstopnih sistemih šotorov za zabave.

Šotori za zabave so na voljo v številnih različnih oblikah in velikostih, s prostostoječo širino 3 m / 4 m / 5 m / 6 m / 8 m / 9 m in 10 m. Sistem šotorov za zabavo se dobavlja v standardni višini kapi 2,30 m in tako, kot pri vseh začasnih konstrukcijah podjetja RÖDER HTS, so šotori za zabavo v celoti modularni glede oblike in se lahko zaradi tega širijo, da bi dosegli neomejeno dolžin v razdaljah po 3,00 m in 5,00 m.

Da bi dodali še druge možnosti prilagajanja, je robustni sistem šotorov za zabavo na voljo v dodatnih estetskih možnih oblikah – stranka lahko izbira med naslednjimi oblikami; klasično “A” ogrodje, streha v loku, streha z visoko konico, čopasta streha, večstranska streha ter  s preobleko na 2 in 3 načine na 3,00 m razmaka med modulov ter sistem ROMA na 5,00 m razmaka med moduli.

Vsi sestavnih deli glavnega ogrodja so z zelo natančnim načinom izdelave proizvedeni v Nemčiji, za izdelavo pa se uporablja kombinacija iz zelo kakovostnega anodiziranega aluminija in iz veznih jeklenih delov, ki so vroče pocinkani, ter na rjavenje odporno jeklo iz Evrope.  Ponjave so izdelane iz najnovejšega, belega PVC materiala z visokim leskom, s protibakterijskimi lastnostmi, ki zavirajo gorenje, je prosojen,  prepušča svetlobo ter izdelan po mednarodnih standardih, kot so npr. DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Sistem šotorov za zabavo je na voljo s funkcionalno in cenovno ugodno dodatno opremo, ki olajšajo izbiro konstrukcije šotora. Sem sodijo: sistemi steklenih fasad ali masivne ABS fasade, vrata, notranji baldahini, klančnine, vgrajeni sistemi lesenih podov z različnimi podkonstrukcijami in še mnogo več – vse to pa po zelo ugodnih cenah.

Storite naslednji korak in s svojimi zahtevami kontaktirajte z nami še danes.