Roder HTS Structures

Nadstropni šotori

Sistem nadstropnih šotorov RÖDER HTS HÖCKER omogoča ultimativno, s prostorom varčno rešitev z dodajanjem dodatnih nadstropij na krajih postavitve, na katerih je to potreba zaradi visokih cen in najemnin zemljišč.

Večnadstropni šotori so na voljo v dve- in trinadstropni izvedbi v šest  vsestranskih oblikah, ki vzbujajo pozornost: kot ogrodje “A”, obokano, polobokano, poševno, koničasto in v obliki kocke.

Zaradi modularnih lastnosti oblik lahko večnadstropne šotore sestavljate v številnih različnih izvedbah, oblikah in velikostih, prilagojene specifičnim obrisom prireditve in omejitvam na kraju postavitve.  Tako lahko na primer osnovna ploskev zgornjega nadstropja ustreza osnovni ploskvi spodnjega nadstropja.  Po izbiri pa lahko manjši šotor uredite na zgornjem nadstropju in tako ustvarite balkon z odličnim razgledom.

Za povečanje prilagodljivosti, lahko iz pritličja odstranite module v velikosti 5,00 m x 5,00 m in tako ustvarite odprto galerijo. Tudi dejanska dolžina in širina šotora je lahko neomejena zaradi posebne modularne oblike.

Ne glede na to, ali se uporabljajo pri golfu, tenisu, konjskih športih, motošportu ali za druge prireditve, so naši inovativni in za uporabo prijazni sistemi večnadstropnih šotorov, vedno zmagovalci.

Večnadstropni šotori so na voljo s številno dodatno opremo, s katero lahko izboljšate pojavnost in funkcionalnost šotora.  K tej dodatni opremi sodijo izolirani elementi za pokrivanje streh, napihljiva strešna platna ‘THERMO’ – ta inovativni izdelek povečuje toplotne vrednosti in zmanjšuje ogrevanje / klimatsko napravo, ki je sicer potrebna, ter kasetne ABS in steklene fasade, enojna ali dvojna vrata, notranje in zunanje stopnice, ograje, sistemi tal za zgornjo in spodnjo etažo, okrasne obloge in še mnogo več.

Storite naslednji korak in s svojimi zahtevami kontaktirajte z nami še danes.