Roder HTS Structures

Pagode

Pagode podjetja RÖDER HTS HÖCKER nam omogočajo pričarati strešne konstrukcije, ki se napenjajo in vzbujajo pozornost. Zaradi preproste montaže in zelo dobre kakovosti gradnje je serija pagod odlična rešitev za številne možnosti uporabe.

Konstrukcije šotorov Pagod, so na voljo v številnih kvadratastih sestavnih delih velikosti od 3,00 m do  20,00 m v čistem razponu. Pagode so idealna rešitev za različne sprejeme, ali pa jih lahko sestavite s pomočjo vgrajenih žlebov za dež, kar omogoča postavitev najrazličnejših konfiguracij, ki tako olepšajo pojavnost prireditve na vsaki lokaciji.

RÖDER HTS HÖCKER proizvaja pet tipe šotorov Pagoda:

NIZZA Pagoda uporablja za glavni okvir lahke, 3-kanalne profile (63/63/2mm). Sistem uporablja tradicionalne stabilne stebre, ki jih na kapno lego lahko pritrdite s sistemom za hitro vpenjanje.  K pagodi NIZZA sodi tudi tirnica za kavlje in keder, ki vpenja in varuje strešno ponjavo.

LONDON Pagoda uporablja za glavni okvir večje, stabilno ogrodje s 3-kanalnim profilom (94/48/3mm) in ga dobavljamo s certifikatom za vetrno obremenitev do 80 km/h. LONDON Pagode so na voljo v velikosti  3,00 m, 4,00 m, 5,00 m ter 6,00 m,  dobavlja pa se z revolucionarnim, vgrajenim sistemom “zložljiva noga”, ki poenostavlja namestitev z minimalno delovno silo – idealna rešitev za podjetja za izposojo po vsem svetu.

Šotori z LARGE Pagoda so na voljo v velikostih od 8,00 m, 10,00 m, 12,00 m, 15,00 m in 20,00 m z višino kapi 2,40 m  in 3,00 m.  Te prefinjene konstrukcije zagotavljajo odlično ozračje za številne možnosti uporabe, od uglednih vhodov pred objekti, do samostojnih stojnic ali razstavnih prostorov, sestavljenih iz posameznih konstrukcij, zato se ni treba čuditi, da so LARGE Pagode priljubljene pri strankah po vsem svetu.

Vse konstrukcije pagod se dobavljajo s standardnim ogrodjem in belimi ponjavami.  Tako pestro ponudbo pa lahko še razširite z dodatno opremo za Pagode, ki vključuje steklene ali fiksne fasade, vrata, viseče baldahine, vgrajene sisteme talnih oblog, notranje obloge in še mnogo več.

Storite naslednji korak in s svojimi zahtevami kontaktirajte z nami še danes.