Roder HTS Structures

Pregled izdelkov

Pagode

Značilnost pagod so njihove izrazite koničaste strehe. Pagode so na voljo v velikosti od 3,00 m – 20,00 m in kombinirajo tradicionalno obliko šotora z najsodobnejšimi tehničnimi inovacijami, s tem pa ustvarja arhitekturno všečnost, kljub temu pa je še vedno popolnoma funkcionaen sistem šotora.

Zaradi pestre uporabnosti so pagode idealna izbira za številne namene na mnogih prireditvah. Od vhodnega območja z baldahini, do poročnih sprejemov, ali pa tudi razstavnih dvoran, na katere morate postati pozorni, ti šotori bodo naredili vtis na vsaki prireditvi.

Mali prireditveni šotori RÖDER HTS (PZ)

Na voljo so z razponom od 3,00 – 10,00 m, z enotno višino kapi 2.30 m, zato so ti prireditveni šotori RÖDER HTS lahek in stabilen sistem šotorov, ki strankam omogoča hitro postavitev in demontažo.

Zaradi modularnega načina gradnje, lahko vse prireditvene šotore RÖDER HTS razširite za po 3,00 m tako, da lahko dosežete vsako dolžino za prireditvene šotore. Poleg tega je za sistem šotorov na voljo veliko različnih ustreznih oblik ogrodja, med drugim v klasični dvokapni obliki ali  v obliki loka, šest- in osemkotnika ter z obliko koničaste strehe.

Veliki prireditveni šotori RÖDER HTS (GZ)

Potrebe strank glede začasnih konstrukcij so izpolnjene s ponudbo velikih prireditvenih šotorov RÖDER HTS. Na voljo so v razponih od 10,00 m – 60,00 m ter standardnimi višinami kapi 2,40 m / 3,00 m in 4,00 m, zato veliki prireditveni šotori izpolnjujejo zahteve vsake prireditve.

Vsi veliki prireditveni šotori RÖDER HTS imajo enako modularno zasnovo oblike. Velika izbira konstrukcij velikih prireditvenih šotorov je na voljo v različnih oblikah in velikostih, med drugim v klasični dvokapni obliki ali  v obliki loka, šest-, osem-, deset- in dvanajstkotnika ter obliki zvezde in z obliko koničaste strehe.

Šotori HOECKER P-serija

Šotori HOECKER P-serijeE so izdelani v čistem razponu od 3,00 m do 12,00 m. Za priljubljen sistem šotorov ima standardno višino kapi 2,40 m in modularno 3-metrsko razdaljo veznikov; zaradi tega lahko šotor podaljšujete v neomejeno dolžino v korakih po 3,00 m.

Lahke, vsestranske in izjemno vzdržljive šotore P-serije uporabljajo vodilna svetovna podjetja za organizacijo prireditev na področju izposoje šotorov in tudi končni uporabniki. Sistem šotorov P-serije je na voljo v številnih različnih modelih, velikostih ter oblikah in so tako primerni za vse namene uporabe.

Šotori HOECKER F-serija

Sistem šotorov za zabave in sejme HOECKER F-serije se je v pol stoletja razvil v vodilni sistem šotorov s čistim razponom, po katerem je veliko povpraševanje. Konstrukcije šotorov F-serije so na voljo v različnih modularnih oblikah in velikosti od 10,00 m – 60,00 m in čistim razponom s spreminjajočo višino kapi od 2,66 m – 6,00 m.

F-serija je idealna za podjetja, ki izposojajo šotore in v poltrajne namene končnega uporabnika ter zagotavlja različnost velikosti in ustrezne estetske možnosti. Ne glede, ali želite standardno dvokapno obliko ali obliko loka, visoka slemena ali več strani, v obsežni F seriji boste zagotovo našli rešitev.

Nadstropni šotori

Obsežna izbira dve- ali trinadstropnih začasnih konstrukcij postavlja nov standard v zvrsti začasnih prostorskih sistemov. Zaradi inovativnih oblikovnih značilnosti zagotavljajo večnadstropni šotori ultimativno rešitev za odličen razgled in v časih visokih cen zagotavljajo prihranek pri prostoru.

Večnadstropni šotori so idealna rešitev za številne namene uporabe v gostinstvu, sejmih in splošni industriji. Večnadstropni šotori imajo enako modularno osnovo in zgornja raven je na voljo v več različnih oblikah ogrodja – v klasični dvokapni obliki, z obokanim in pol obokanim ogrodjem ali s koničasto streho.

Industrijski objekti

Na voljo so v širini od 5,00 m – 30,00 m in višino kapi od 3,00 m – 6,20 m ter z neomejeno dolžino; ponudba industrijskih objektov ima občutne finančne in obratovalne prednosti v primerjavi z običajnimi gradbenimi metodami.

Glede na namen lahko ta inovativni sistem konstrukcij dobavljamo kot neizolirano ali v celoti izolirano “energijsko učinkovito” gradnjo. Idealna rešitev za skladišča, supermarkete, športne in proizvodne dvorane – možnosti so neomejene.

Šotori v vojaške namene

Širok asortiment šotorov v vojaške namene (zaščitni prostor, ki se hitro postavi [RDS]), je bil razvit posebej za vojsko in za organizacije v primeru elementarnih nesreč. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah, da bi lahko oskrbeli osebje z bivanjskim delom, kot skladišča, kot operativne pisarne, kot vzdrževalne delavnice in kot hangarji za letala.

Dolgoletne raziskave na področju oblike, konstrukcije in testiranja šotorov v vojaške namene so razlog, da je podjetje RÖDER HTS HÖCKER postalo svetovni vodilni proizvajalec vojaških sistemov šotorov in šotorov za organizacije v primeru elementarnih nesreč, ki morajo delovati v najbolj ekstremnih in zahtevnih okoljih po vsem svetu.

Dvorane v športne namene

Izkoristite čim več iz svoje športne dvorane in sicer tako, da postavite začasno ali trajno športno dvorano. Naš pester asortiment energijsko učinkovitih športnih dvoran je bil razvit posebej, da bi lahko zagotovil odlično okolje za veliko različnih športnih aktivnosti.

Zaradi modularnega načina gradnje, različnih širin in notranjih višin,brez vmesnih notranjih stebrov, so naše športne dvorane idealna rešitev za številne športne namene, h katerim sodijo pokrivanje plavalnih bazenov, prekrivanje dvoran za konjske športe ali druge športne zvrsti – izbira aktivnosti je zelo široka!

Združljive konstrukcije

Nekoč je bilo tako: ko je neko podjetje za izposojo šotorov iskalo dobavitelja in kupilo zase določen sistem šotorov, je bilo to podjetje odvisno od le enega proizvajalca šotorov, predvsem zaradi nezdružljivosti izbranega sistema z drugimi šotori na trgu.

To je zdaj drugače, podjetje RÖDER HTS HÖCKER je razvilo asortiment sistemov šotorov, ki se lahko kombinira z najpomembnejšimi proizvajalci šotorov. Ta nov proizvod omogoča strankam finančno alternativo pri razmisleku, ko vlagajo v nov inventar.