Roder HTS Structures

Šotori HOECKER F-SERIJE

Šotori HOECKER F-SERIJE dajejo osnovo za vaš uspeh.  Inovativni začasni sistem F-SERIJE, ki se lahko zelo spreminja, se je razvil v eno vodilnih prostostoječih vrst šotorov v svojem razredu.

Njegova dolga zgodovina in nenehne izboljšave so prispevale, da je sistem šotorov F-SERIJE postal najljubša izbira kot šotor za dogodke ali razstavni šotor pri vodilnih organizatorjih prireditev in sejmov po vsem svetu. Danes je  F-SERIJA na voljo v številnih modelih, oblikah in kombinacijah, ki omogočajo sistemu, da uresničuje nenehno spreminjajoče se zahtev trga.

Šotori F-serije so na voljo v različnih modularnih oblikah, ki so prijazni velikosti od 10,00 m – 60,00 in in čistim razponom širine s spreminjajočo višino kapi od 2,66 m – 6,00 m. Ne glede, ali želite standardno obliko ogrodja ali obliko loka, visoke strukture z več etažami,  v obsežni F-SERIJI boste zagotovo našli rešitev.

Kot pri vseh šotorih HOECKER, so sistemi šotorov F-SERIJE izdelani ob upoštevanju strogih kontrol kakovosti in z uporabo najsodobnejše tehnike CNC  (računalniško numerično krmiljenje), kajti le tako je zagotovljena najvišja stopnja natančnosti in  najboljša kontinuiteta izdelka.  Vsi sestavni deli konstrukcije so izdelani iz najkakovostnejših evropskih materialov in zagotavljajo vzdržljivost, svetovni razred, visoko kakovost proizvedenih izdelkov in perfekcijo.

Vsem prostostoječim šotorim HOECKER F-SERIJE lahko dvignete raven kakovosti z vgradnjo enega ali več uporabnih in cenovno ugodnih izdelkov dodatne opreme. Ta vključuje:  koničasta streha , prozorna strešne in čelne ponjave, trdne ABS stranice in steklene fasade, enojna in dvojna vrata, lesena tla z jekleno konstrukcijo ali sistem kasetnih tal, osvetlitev, obloge in še mnogo več.

Storite naslednji korak in s svojimi zahtevami kontaktirajte z nami še danes.