Roder HTS Structures

Šotori HOECKER P-SERIJE

Šotor HOECKER P-serije je veliko več, kot le streha nad glavo. Je naložba, ki že zelo hitro začne prinašati dobiček. Neomejene velikosti in konfiguracija oblike, ki so možne za  prostostoječe sisteme šotorov HOECKER P-SERIJE, ni le logična in gospodarna rešitev, ampak tudi praktična.

Prostostoječi sistem šotorov HOECKER P-SERIJE omogočajo veliko izbiro sodobnih obliko šotorov, ki so bili izdelani ob upoštevanju profesionalnih namenov podjetij za izposojo šotorov in najzahtevnejše uporabe končnih uporabnikov. Robustnost, trpežnost in stabilnost prispevajo skupaj s hitro montažo in demontažo k temu, da ima asortiment že vrsto let odličen sloves med našimi strankami.

Šotori HOECKER P-SERIIJ so na voljo v prostostoječih širinah 3,00 m, 4,00 m, 6,00 m, 8,00 m, 9,00 m, 10,00 m in 12,00 m. Naši originalno izdelani šotori in paviljoni HOECKER imajo modularno obliko in vezno razdaljo 3,00 m in standardno višino kapi 2,40 m. Osnovna enota je dolga 6,00 m in jo lahko neomejeno daljšate s širitvenimi vezniki, dolgimi 3,00 m.

Standardni šotori HOECKER P-SERIJE so na voljo v številnih oblikah, vključno z ogrodjem klasične dvokapne oblike ali dvokapnice s polkrožnim slemenom, ali v obliko šest- in osemkotnika. Asortiment lahko razširite tako, da k standardnim konstrukcijam dodate kompletne ali polovične šest- in osemkotne elemente za širitev, ali vstavite med normalne veznike koničaste strešne poviške in tako bistveno izboljšate pojavno sliko šotora.

Poleg tega lahko dodate enega ali več delov dodatne opreme za šotore HOECKER P-SERIJE, ki je na voljo in je bila izdelana posebej za ta sistem šotorov. K tej dodatni opremi sodijo lesena tla z jekleno konstrukcijo ali vgrajen, tudi obtežen sistem kasetnih tal, trdne ABS fasade in sistemi steklenih fasad, enojna in dvojna vrata, obloge, osvetlitev in še mnogo več.

Storite naslednji korak in s svojimi zahtevami kontaktirajte z nami še danes.