Roder HTS Structures

Šotori, izdelani po željah kupcev

RÖDER HTS HÖCKER ponuja poln spekter storitev izdelave šotorov s posebnimi zahtevami po meri kupcev. Od začetne zasnove, prek konstrukcijskih risb, proizvodnje, odpreme in, če je treba celotne namestitve, oddelek za posebne projekte podjetja RÖDER HTS HÖCKER bo spremenil posebne ideje stranke glede izdelave v resničnost.

Naša izkušena oddelka oblikovalcev ter inženirjev na mestu proizvodnje lahko posežeta v dragoceno strokovno znanje, ki se je zbiralo dolga leta v projektih prostostoječih šotorov, specifičnih za stranke. Te izkušnje so podjetju RÖDER HTS HÖCKER omogočile, da ob uporabi najsodobnejše tehnologije modeliranja  3D CAD in avtomatiziranega procesa proizvodnje s CNC preseže konkurenco in postane vodilna sila na tem posebnem področju.

Verjamemo, da je postopek oblikovanja po željah stranke skupinsko delo, s tesnim stikom s stranko, da bi lahko nadzirali vse vidike zahtev projekta, kot so na  omejitve pri gradnji, gradbene želje in stil gradnje. Sodelujemo s številnimi zasebnimi strankami in tudi s strankami po vsem svetu iz podjetij in vlad ter smo ustvarili in dobavili marsikatero inovativno ogrodje šotora, ki se lahko demontira.

Pri oblikovanju ogrodij po željah stranke je naš glavni cilj, da uporabimo čim večje število sestavnih delov iz obstoječega asortimenta standardnih ogrodij. To pomeni prednost za stranko in tudi za ponudnika, ker ni treba sestavnih delov proizvajati posebej in lahko gre projekt dosti hitreje v proizvodnjo-  Poleg tega se lahko z uporabo že obstoječih sestavnih delov zmanjšajo stroški projekta in oblike šotorov postanejo po željah stranke dosegljive.

Kakršno koli je že naročilo, če svoj projekt zaupate podjetju RÖDER HTS HÖCKER,  ste lahko prepričani, da bo projekt izdelan v roku in v okviru proračuna Kot strokovnjaki na tem posebnem področju konstrukcij šotorov po željah strank, zmoremo natančni izpeljati zahteve strank – od najmanjših šotorov z napuščem, do večnadstropnih, v celoti izoliranih gradenj za gostinstvo in zabavo, ki jih lahko demontirate in, ki so odporne proti  obremenitvi zaradi vetra in snega.

Storite naslednji korak in s svojimi zahtevami kontaktirajte z nami še danes.