Roder HTS Structures

Šotori v vojaške namene

RÖDER HTS HÖCKER je postalo vodilno podjetje v panogi za oblikovanje in izdelavo zelo kakovostnih, tehniziranih in kljub temu cenovno ugodnih šotorov v vojaške namene in za potrebe vladnih organizacij, za področje človekoljubnih organizacij in organizacij za pomoč.

Naše edinstveno strokovno znanje na tem posebnem področju, skupaj z našim trajnim programom razvoja in strogimi testnimi postopki za celotno linijo izdelkov šotorov v vojaške namene zagotavljajo enakomerno dobavo vzdržljivih, gospodarnih, uporabnikom prijaznih sistemov za prekritje, namenjenih za specializiran trg.

Odvisno od vrste uporabe je treba okolje šotora zaščititi pred elementi, kot so dež, pesek, sneg in sončni žarki.  Raznovrsten asortiment šotorov v vojaške namene zagotavlja začasno in pol-začasno okolje za številne vrste uporabe, vključno z bivalnimi prostori, kuhinjo in jedilnico, skladiščnim hangarjem za letala, delavnicami, skladiščnimi prostori za obratovanje sistemov za taborjenje.

Šotori v vojaške namene  so na voljo v različnih velikostih in specifikacijah, sestavljivi za individualno ali operativno uporabo, ki naj varuje in ščiti osebje ter oskrbovalno opremo.

Šotori v vojaške namene podjetja RÖDER HTS HÖCKER so razvrščeni v štiri različne kategorije izdelkov:    vzdrževalna zaklonišča, bivalna zaklonišča, večnamenska zaklonišča in zaklonišča za nujno pomoč.

Uporaba za zaklonišča pri vojski in organizacijah za pomoč so osrednje poslovno področje podjetja RÖDER HTS HÖCKER. Ob ponudbi zaščitnih prostorov lahko podjetje zagotovi na željo tudi kompletne rešitve, vključno z osvetlitvijo, elektriko, tokom in ogrevanjem, ventilacijo ter klimatsko napravo. K naši kompletni rešitvi sodi med drugim tudi kvalificirana ekipa inštalaterjev, ki lahko vaš zaščitni prostor sestavi po vsem svetu, poleg tega pa nadzoruje ali svetuje projekte za vojsko in organizacijam za pomoč.

Če imate zahteve za izdelke iz asortimenta vojaških šotorov in storitve podjetja RÖDER HTS HÖCKER, z nami kontaktirajte tako, da izpolnite spletni obrazec, ali pa pokličete tehnično prodajno ekipo, ki vam bo ponudila takojšnjo strokovno pomoč.

Storite naslednji korak in s svojimi zahtevami kontaktirajte z nami še danes.