Roder HTS Structures

Veliki prireditveni šotori RÖDER HTS (GZ)

Odlični za dogodke, zabave, gastronomijo in trgovino, saj so na voljo v različnih oblikah, z različno dodatno opremo in velikostjo.

Veliki prireditveni šotori podjetja RÖDER HTS omogočajo neomejene rešitve za vsako vrsto velikih, začasnih konstrukcij z največjim možnim udobjem in stilom.

Naš obsežen asortiment velikih prireditvenih šotorov je na voljo v prostostoječih širinah od 10,00 m do 60,00 m.  Velike prireditvene šotore lahko dobavljamo v številnih različnih modelih, velikostih in oblikah, od običajnih dvokapnih oblik, s streho v loku, v obliki šest-, osem-, deset- in dvanajstkotnika ter obliki zvezde, s koničasto streho, katedrala, Manhattan in našo svetovno ekskluzivno serijo nove generacije konstrukcij iz ogljikovega hibrida.

Popolnoma modularna oblika sistema šotorov RÖDER HTS omogoča, da se šotori lahko neomejeno zmanjšajo ali povečajo v veznih razdaljah 5,00 m. Poleg tega izkorišča ta zelo prilagodljiva sistemska serija šotorov izmenljive sestavne dele, ki zlahka in ekonomično integrirajo standardne konstrukcije v vrsto sistemov šotorov, da bi sestavili veliko različic konstrukcij, kot npr. s koničastimi strehami in posebno oblikovanimi tlemi.

Pri vseh konstrukcijah podjetja RÖDER HTS je na prvem mestu uporaba zelo kakovostnih evropskih surovin, kot npr. močnega aluminija in galvaniziranega jekla, vsi sestavni deli za velike prireditvene šotore pa so izdelani doma s pomočjo najsodobnejše proizvodne opreme CNC (računalniško numerično krmiljenj), ki zagotavlja tako natančno, kot je ne more zagotoviti nihče drugi.

Vsi standardni veliki prireditveni šotori podjetja  RÖDER HTS se dobavljajo ali s translucentnimi, belimi ali prozornimi ponjavami. Osnovni material za ponjave je izdelan iz najsodobnejšega PVC materiala z visokim leskom in je ognjevaren po mednarodnih standardih o odpornosti na plamen, kot so npr. DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Uporaba enega ali več izdelkov iz dodatne opreme lahko  izboljša celoten asortiment velikih prireditvenih šotorov podjetja RÖDER HTS. Izbirate lahko iz pestre ponudbe različnih možnosti, kot so notranje obloge, masivne ABS fasade, sistemi steklenih fasad in izolirani sistemi fasad, vhodne in pristopne enote, privlačni viseči baldahini, v celoti integrirani sistemi kasetnih ali jeklenih tal in še mnogo več – vse pa spreminja videz in ozračje v šotoru in so kljub temu na voljo po ugodni ceni.

Storite naslednji korak in s svojimi zahtevami kontaktirajte z nami še danes.