Roder HTS Structures

Združljive konstrukcije

Odkar obstaja industrija za izposojo šotorov in organizacijo prereditev, so si lahko podjetja za izposojo ob prvi nabavi poiskala priljubljeno obliko šotorov in jih nato kupila pri proizvajalcu.

Prej je bilo tako, da, ko je podjetje za izposojo poiskalo dobavitelja, je postalo “priklenjeno” nanj, razlog pa kje bil v sistemu šotorov, saj so bili ti nezdružljivi s sistemi drugih ponudnikov.

In do danes so imela ta podjetja dve možnosti. Ali so še naprej kupovala izdelke sistema pri istem ponudniku in so tako izgubile nadzor nad ceno in prilagodljivimi časi proizvodnje, ali pa so si poiskali novega ponudnika. Posledica pa je bila, da so morali kupiti celoten nov sistem šotorov, pri tem pa so zaradi novega ponudnika nastali visoki naložbeni stroški, ob tem pa je bilo treba urediti tudi zmešnjavo, ki sta jo povzročila nov sistem in obstoječ inventar podjetja.

Asortiment združljivih konstrukcij podjetja RÖDER HTS HÖCKER je bil posebej razvit, da bi strankam iz podjetij za izposojo šotorov in organizacijo prireditev po vsem svetu ponudili alternativo pri premisleku o nakupu nove opreme s šotori.

Naš obsežen asortiment združljivih konstrukcij je tehnično in strukturno 100 % združljiv s konkurenčnimi različicami.  Ta alternativna oskrbovalna pot omogoča  podjetjem za izposojo, da kupijo širitvena ogrodja in celotna nova ogrodja šotorov pri ponudniku, ki prodaja najkakovostnejše izdelke, s hitrimi dobavnimi časi in, kar je najpomembneje, po konkurenčnih cenah.

Kontaktirajte s podjetjem RÖDER HTS HÖCKER še danes, za alternativno primerjalno ponudbo.