Roder HTS Structures

IZPOSOJA IN PRODAJA – Industrijski objekti

RÖDER HTS HÖCKER je vodilni na trgu pri proizvodnji, postavljanju in oblikovanju začasnih skladiščnih dvoran in zgradb za prehodno ali trajno uporabo.

Naša široka ponudba inovativnih industrijskih objektov, ki se modularno sestavljajo, je na voljo za nakup ali dolgoročen najem po vsem svetu, ponujamo pa nakup ali najem hitre prostorske rešitve, prilagojene vašim potrebam za številne obrtna in posebna področja uporabe. Sem sodijo: začasni skladiščni prostori, splošni skladiščni prostori, prostori logistike in prodaje, prostori za sanacijo, tovarne, trgovine na drobno in razstavne površine, hangarji, pristaniški prostori, vojaški in prostočasni prostori.

Naše industrijske in skladiščne dvorane očarajo s svojo edinstveno kakovostjo, vsestranskostjo in odličnim razmerjem med ceno in storitvijo.  V primerjavi z običajnimi sistemi lahko naše skladiščne dvorane sestavite, razširite, demontirate in uskladiščite z minimalnim trudom in v najkrajšem času.

Standardni sistemi so na voljo s prostim razponom 5,00 m, 7,50 m, 10,00 m, 12,50 m, 15,00 m, 17,50 m, 20,00 m, 25,00 m, 25,00 m in 30,00 m pri standardni višini kapi 3,20 m, 4,20 m, 5,20 m in 6,00 m (druge širine in višine kapi so na voljo na zahtevo). Dvorane so na voljo v neizolirani in izolirani različici in jih lahko opremimo z obsežno dodatno opremo.

Če je treba, zagotovimo svojim strankam, ob pestri ponudbi izdelkov, tudi naše izkušnje pri sestavljanju in upravljanju projekta. Od podpore samo enega tehnika za naprave, do zagotovite celotne ekipe za upravljanje projekta, ki nastopa kot splošno podjetje, naše izkušeno montažo osebje pa bo med celotnim projektom gradnje usmerjala in spremljala vašo ekipo, da bi zagotovili popolno zadovoljstvo in uspešno končanje projekta.

Kontaktirajte s podjetjem RÖDER HTS HÖCKER še danes in se pogovorite o naslednjem projektu.