Roder HTS Structures

O podjetju RÖDER HTS HÖCKER GmbH

Zelo kakovostni izdelki z imenom, ki mu lahko zaupate

RÖDER HTS HÖCKER GmbH je večkrat nagrajeno podjetje, ki se je specializiralo na oblikovanje, proizvodnjo in dobavo začasnih in poltrajnih sistemov šotorov z razponom, ki se lahko demontirajo. Oskrbuje zasebni in javni sektor, kot npr.: gostinstvo in prireditveno industrijo, vojsko, organizacije za pomoč ter prodajno in splošno industrijo.

Ime družine Röder je že več kot 50 let povezano z industrijo šotorov. Vodilni strokovnjak te industrije Heinz Röder,  je leta 2001 ustanovil novo podjetje. Kot industrijski inovator lahko izkorišča skoraj pol stoletja izkušenj in znanja, ki si jih je pridobil kot lastnik Röder AG. Podjetje Röder AG je bilo ustanovljeno leta 1959, prodali pa so ga leta 1994, ko je Heinz Röder prekinil svoje sodelovanje.

Od ustanovitve naprej, je podjetje raslo zelo hitro in je danes vodilna svetovna sila na specializiranem trgu. Podjetje proizvaja pestro izbiro samonosilnih, modularnih šotorov s prostostoječimi širinami od 3,00 m – 60,00 m.

Inovacije in tehnologija sta glavni pogonski sili podjetja, pri katerem igrata pomembno vlogo pri nenehnem razvoju podjetja tudi velike naložbe in proizvodni procesi. Podjetje pa še naprej vlaga v najsodobnejšo, 64.000 m² velik proizvodni obrat za šotore, ki je v nemškem mestu Kefenrod. Ta proizvodni obrat omogoča podjetju, da doma izdeluje pestro in zelo kakovostno ponudbo izdelkov. To zagotavlja, da dobijo vse stranke optimalno storitev, ki vključuje kratek čas izdelave, kontrolo kakovosti, konkurenčne cene in izdelke, ki so izdelani tako, da ustrezajo najvišjemu kakovostnemu standardu.

V podjetju je trenutno zaposlenih 130 delavcev, večina pa je v podjetju že od njegove ustanovitve. Vsi zaposleni so visoko kvalificirani, šolani za svoje področje dela in animirani, da pridobijo nova strokovna znanja ter se v podjetju še naprej poklicno razvijajo. Podjetje je ponosno, da v njem še dela zelo veliko sodelavcev in je prav tako ponosno na njihov pozitiven etos.

Veselimo se sodelovanja z vami in, da vam lahko dobavimo izdelke, ki bodo naredili vtis z najvišjo kakovostjo, trajnostjo in inovativno obliko.