Roder HTS Structures

Tent Expo

TENT-EXPO je “domača” letna razstava na področju mednarodnih dogodkov in začasnih stavbnih konstrukcij, ki ima svetovni ugled.  Tudi na prireditvi, ki jo pripravljamo že desetič, je na izbiro veliko različnih prostostoječih sistemov šotorov proizvajalca RÖDER HTS HÖCKER, ki so predstavljeni skupaj z najnovejšimi inovacijami podjetja in dodatno opremo. Na razstavi predstavljamo izdelke, udeležite pa se lahko tudi informativnega obhoda po proizvodnem obratu RÖDER HTS HÖCKER.

Poleg izdelkov podjetja RÖDER HTS HÖC, so na zastopani tudi drugi, pomembni ponudniki iz vsega sveta, ki predstavljajo izdelke in storitve s področja prireditvene industrije. Zajeto je na primer pohištvo, programska oprema za izvajanje dogodkov / popis imetja, notranjo opremo ter sisteme za ogrevanje, prezračevanje in klimatiziranje.

Vstop je brezplačen, vključuje pa brezplačno oskrbo (hrana in napitki) med prireditvijo. Za obiskovalce iz tujine pa zagotavlja podjetje RÖDER HTS HÖCKER brezplačno bivanje v hotelu ter prevoz med letališčem in razstaviščem.

Razstava je v zadnjih štirih letih nenehno rasla, letos pa na tem 4-dnevnem dogodku, ki bo novembra na sejmišču v Wächterbachu, pričakujemo več kot  2.000 obiskovalcev.

TENT EXPO 2014 – 12-15 November 12.-15. – Kliknite tukaj za registracijo vaše zanimanje za udeležbo

JW Player goes here