Roder HTS Structures

PRODAJA – Nadomestna pokrivala

Iščete nadomestna pokrivala, da bi zamenjali obstoječe? Če je tako, ne iščite več.  RÖDER HTS HÖCKER dobavlja nadomestna pokrivala za večino običajnih prostostoječih šotorov za manj denarja, kot pričakujete!

RÖDER HTS HÖCKER,  ponuja ponjave iz prvovrstne tkanine, izdelane z uporabo najsodobnejših računalniško vodenih tehnik rezanja, visokofrekvenčnih varilnih strojev in strojev za varjenje ter tehniko oplemenitenja. Z uporabo najsodobnejših tehnologij in načinov proizvodnje zagotavljamo, da so ponjave, zasnovane pri nas, razvite in izdelane z minimalnim plus / minus odstopanjem.

Pri izdelavi svojih, zelo kakovostnih ponjav uporabljamo le najsodobnejše materiale, kot npr. posebno prejo s protibakterijskim učinkom, tehniko z visokim leskom, ki odbija umazanijo in belo tkanino, prevlečeno s PVC-jem ter sisteme keder, ki odbijajo vodo.  Z izbiro ekskluzivni materialom lahko zagotovimo najvišjo kakovost, zanesljivost in obstojnost naših začasnih konstrukcij. Naše ponjave očarajo z zmogljivostjo in dolgotrajnostjo, ki vam jo lahko zagotovi le kakovosten izdelek.

Vse uporabljene tkanine, prevlečene s PVC-jem so izdelane v Evropski uniji in so težko vnetljive v skladu z DIN 4102, B1, M2 (NB: tkanine izpolnjujejo večino mednarodno določenih standardov za težko vnetljive materiale).

Kontaktirajte s podjetjem RÖDER HTS HÖCKER še danes, da bi dobili dodatne informacije o izdelkih in cenah.