Roder HTS Structures

PRODAJA – Šotori, izdelani po željah kupcev

Od zasnove do dokončne izvedbe, podjetje RÖDER HTS HÖCKER lahko uresniči izdelavo šotorov po željah kupcev za večino tipov in namenov uporabe.

Dolgoletne izkušnje v izdelavi šotorov in tehnično znanje veljata kot odločilna dejavnika za naš uspeh v panogi. Naši oblikovalci in inženirji zmorejo že več kot pol stoletja ustvarjati sisteme šotorov po meri. Temu bogatemu zakladu izkušenj in najnovejši tehnologiji CAD in natančni tehniki CNC gre zahvala, da lahko RÖDER HTS HÖCKER uresniči vaše želje.

Naši šotori se razvijajo in izdelajo v skladu z osebnimi potrebami strank. Pri tem gre lahko na primer za sistem z visoko odpornostjo pred obremenitvijo s snegom in vetrom. V večini primerov lahko uresničimo strankine specifikacije od najmanjšega standardnega sistema, do dvonadstropnega šotora, ki je popolnoma izoliran.

Ob naši preizkušeni pristojnosti, da zagotovimo šotore po meri, ponujamo strankam še podporo svojih izkušenih sodelavcev pri montaži in upravljanju projektov. ta servis je največja moč podjetja RÖDER HTS HÖCKER in vedno na voljo široki bazi strank po vsem svetu. Od podpore samo enega tehnika za naprave, do zagotovite celotne ekipe za upravljanje projekta, ki nastopa kot splošno podjetje, naše izkušeno montažo osebje pa bo med celotnim projektom gradnje usmerjala in spremljala vašo ekipo, da bi zagotovili popolno zadovoljstvo in uspešno končanje projekta.

Kontaktirajte s podjetjem RÖDER HTS HÖCKER še danes in se pogovorite o projektu po meri.