Roder HTS Structures

Zasebnost

Pravilnik o zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti določa, kako podjetje RÖDER HTS HÖCKER GmbH uporablja in varuje kakršne koli informacije, ki jih dajete podjetju RÖDER HTS HÖCKER GmbH, ko obiščete to spletno stran.

Podjetje RÖDER HTS HÖCKER GmbH se zavezuje, da bo varovalo podatke, ki jih boste posredovali. Če bomo zahtevali informacije, s katerimi bi vas lahko prepoznali med uporabo spletne strani, potem vam zagotavljamo, da jih bomo uporabljali izključno v skladu s tem pravilnikom o varovanju zasebnosti. Podjetje RÖDER HTS HÖCKER GmbH lahko zaradi posodobitve te spletne strani občasno spremeni ta pravilnik. Občasno preverite to spletno stran, da bi se prepričali, ali ste zadovoljni s spremembami. Ta pravilnik velja od 20. avgusta 2010.

Katere podatke zbiramo:

 1. Ime in poklicni naziv.
 2. Kontaktne informacije, vključno z naslovom e-pošte.
 3. Demografske podatke, kot so poštna številka, želje in zanimanja.
 4. Druge informacije, pomembne za strankino preglejevanje in/ali ponudbe.

Kaj počnemo z zbranimi informacijami:

Te informacije zbiramo, da bi razumeli vaše potrebe in vam zagotovili boljše storitve in še posebej iz naslednjih razlogov:

 1. Interno snemanje.
 2. Te informacije lahko uporabljamo za izboljšanje izdelkov in storitev.
 3. Občasno lahko pošiljamo e-pošto z reklamno vsebino o novih izdelkih, posebnih ponudbah ali z drugimi informacijami za katere menimo, da bi vas lahko zanimali in za to uporabljamo naslov e-pošte, ki ste nam ga navedli.
 4. Občasno lahko zbrane informacije uporabimo za stik v namen raziskovanja tržišča. Z vami lahko kontaktiramo prek e-pošte, telefona, telefaksa ali s pomočjo običajne pošte. Zbrane informacije lahko uporabljamo za prilagajanje spletne strani vašemu zanimanju.

2) Varnost

Prizadevamo si, da bi bile vaše informacije varne. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do informacij ali njihovo razkrivanje, smo namestili ustrezno fizične, elektronske in upravljalne postopke, ki varujejo in ščitijo informacije, ki smo jih zbrali prek spleta.

3) Kako uporabljamo piškotke

Piškotek je majhna datoteka, ki prosi, ali jo lahko namestite na trdi disk vašega računalnika. Če se strinjati, se datoteka doda in piškotek pomaga analizirati spletni promet ali vas seznanja, ko obiščete določeno spletno stran. Piškotki omogočajo spletnim aplikacijam, da se vam odzovejo kot posamezniku. Spletna aplikacija lahko prilagodi delovanje vašim potrebam, željam ali načinu, ki ga ne marate tako, da zbira in si zapomni informacije o vaših željah.

Piškotke iz dnevnika prometa pa uporabljamo za identifikacijo, katere strani ste uporabljali. To pa nam pomaga analizirati podatke o prometu spletne strani in jo izboljšati, da bi jo še bolj prilagodili potrebam strank. Te informacije uporabljamo le za statistične analize in nato podatke odstranimo iz sistema.

Na splošno pa nam piškotki pomagajo, da pripravimo boljšo spletno stran, saj nam omogoča opazovati, katere strani so za vas koristne in katere ne. Piškotek pa v nobenem primeru ne omogoča dostopa do vašega računalnika ali katere koli informacije o vas, razen tistih, za katere ste potrdili, da jih boste delili z nami.

Piškotek lahko sprejmete, ali pa ga zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, brskalnik pa lahko nastavite tudi tako, da po želji piškotke tudi zavrne. To pa bo morda onemogočilo, da bi izkoristili vse prednosti spletne strani.

4) Povezave do drugih spletnih strani

Na naših spletnih straneh so tudi povezave na druge zanimive spletne strani. Če pa ste uporabili to povezavo in zapustili našo spletno stran pomenite, da ne moremo nadzirati te druge spletne strani. Zato ne moremo biti odgovorni za zaščito in zasebnost kakršnih koli informacij, ki ste jih zagotovili med obiskom zunanjih spletnih strani in na te spletne strani ta pravilnik o zasebnosti nima vpliva. Biti morate previdni in preveriti, ali se tudi za to spletno stran uporablja pravilnik o zasebnosti.

Nadzor svojih osebnih informacij

Lahko se odločite in omejite zbiranje ali uporabo osebnih informacij na naslednje načine:

 1. Ko izpolnjujete obrazec poiščite okence, v katerem lahko označite, da ne želite, da kdorkoli uporablja informacije v neposredne tržne namene
 2. Če ste se že prej strinjali z uporabo svojih osebnih podatkov v neposredne težne namene, lahko kadar koli spremenite svojo odločitev in nam napišete v pismu ali pošljete sporočilo po e-pošti na verkauf@roeder-hts.de
 3. Vaših osebnih podatkov ne bomo prodali, posredovali ali dali v zakup tretjim strankam razen, če ste se s tem strinjali ali to zahteva zakon. Vaše osebne podatke lahko uporabljamo za pošiljanje reklamnih informacij o tretjih strankah, za katere menimo, da bi vas lahko zanimale le, če ste potrdili, da to želite.

Če menite, da je katera koli vaša informacijo, ki jo imamo, nepravilna ali nepopolna, nam čim prej pišite ali pošljite e-pošto na zgornji naslov. Takoj bomo popravili kakršno koli nepravilno informacijo.

5) Splošni pogoji uporabe spletne strani

Dobrodošli na naši spletni strani. Če boste nadaljevali z brskanjem in uporabo te spletne strani se zavežete, da se strinja z vsemi določbami teh Splošnih pogojev uporabe spletnih vsebin in storitev, ki skupaj s pravilnikom o zasebnosti urejajo odnose podjetja RÖDER HTS HÖCKER GmbH z vami in odnos s to spletno stranjo.

Pojem podjetje RÖDER HTS HÖCKER GmbH ali ‘nas’ ali ‘mi’, se nanaša na lastnika spletne strani, katerega registriran urad je Hinter der Schlagmühle 1, Kefenrod, Nemčija, D-63699. Pojem ‘vi’ se nanaša na uporabnika ali osebo, ki brska po naši spletni strani.

Uporaba te spletne strani je predmet naslednjih pogojev uporabe:

1.1 Vsebina teh spletnih strani je namenjena le za vaše splošno informiranje in uporabo. Lahko jo spreminjamo brez predhodnega obvestila. Niti mi, niti tretji ne jamčimo ali garantiramo za pravilnost, aktualnost, kakovost, popolnost ali primernost navedenih informacij in materialov v kakršne koli določene namene. Strinjate se, da lahko te informacije in materiali vsebujejo nenatančnosti in napake in izrecno izključujemo kakršno koli jamstvo za te nenatančnosti in napake, v kolikor je to zakonsko dovoljeno.

1.2 V celoti ste sami odgovorni za kakršno koli uporabo katere koli informacije ali materiala s te spletne strani in za takšno uporabo ne prevzemamo jamstva. Vaša odgovornost je, da se prepričate, če izdelki, storitve ali informacije na tej spletni strani ustrezajo vašim specifičnim zahtevam.

1.3 Ta spletna stran vsebuje materiale, ki so naša last, ali imamo licenco zanje. Ta material vključuje obliko, videz, pojavnost in grafiko in ni omejen le na to. Reprodukcija je prepovedana v skladu z napotkom o avtorskih pravicah, ki so sestavni del teh pogojev.

1.4 Ta spletna stran prizna vse blagovne znamke na tej spletni strani, ki niso naša last, ali se uporabljajo z licenco upravljavca.

1.5 Nepooblaščena uporaba teh spletnih strani lahko vodi do odškodninske tožbe in/ali predstavlja kaznivo dejanje.

1.6 Občasno ima lahko ta spletna strani tudi povezave na druge spletne strani. Te povezave so vam na voljo, da bi poenostavili pridobivanje dodatnih informacij. To pa ne pomeni, da podpiramo te spletne strani. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino spletnih strani v povezavi.

1.7 Brez pisne odobritve podjetja RÖDER HTS HÖCKER GmbH je na tej spletni strani prepovedano ustvariti povezavo do tuje spletne strani ali dokumenta.

1.8 Uporaba te spletne strani in vsi spori, ki izhajajo iz uporabe, so predmet nemške zakonodaje.

6) Izjava o odgovornosti spletne strani

Informacije, ki jih vsebuje ta spletna stran so namenjene le za splošno informiranje. Informacije daje na voljo podjetje RÖDER HTS HÖCKER GmbH, zato želimo, da so v posodobljene, pravilne, na noben način pa ne zagotavljamo in garantiramo, niti izrecno niti molče za popolnost, natančnost, zanesljivost, primernost in razpoložljivost glede spletne strani ali informacij, izdelkov, storitev in pripadajočih grafik na spletni strani v kakršne koli namene. Sami ste zato odgovorni za vsako zaupanje v tovrstne informacije.

V nobenem primeru ne jamčimo za kakršno koli izgubo ali škodo, vključno in brez omejitev, neposredno ali posledično, ali škodo ali izgube ali škodo zaradi izgube podatkov ali dobička v povezavi z uporabo te spletne strani.

Prek te spletne strani lahko pridete na druge spletne strani, ki jih ne kontrolira podjetje RÖDER HTS HÖCKER GmbH. Nimamo nadzora in odgovornosti o oblikovanju, vsebini in razpoložljivosti teh strani. Sprejem neke povezave ne pomeni obvezno tudi priporočilo ali neodobravanja.

Trudimo se, da bi vzdrževali to spletno stran in jo vodili brezhibno. Kljub temu pa podjetje RÖDER HTS HÖCKER GmbH ne prevzema nobene odgovornosti in ni odgovorna za začasno nedosegljivost zaradi tehničnih težav, ki so izven naše pristojnosti.